GORENJE WHI 643 ORA B • MILD
, ,

GORENJE WHI 643 ORA B

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 90967

Моќност: 280W
Модел: 60cm
Црна

26.999,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Ширина 60cm
Должина 47cm
Висина 42,5cm
Моќност 280W
Дијаметар на излез 15cm
Начин на контрола Механички