GORENJE WD 10514 • MILD
, ,

GORENJE WD 10514

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92229

Енергетска класа:A
Капацитет на перење:10kg
Капацитет на сушење:6kg
Вртежи:1400 врт./min
Програми:15
Димензии:84,5×59,5x61cm
Superior линија

39.990,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Висина 84,5cm
Ширина 59,5cm
Длабочина 61cm
Енгергетска Класа А
Вртежи 1400 врт./min
Програми 15
Дисплеј Дигитален дисплеј
Времен Режим Опција за одложен почеток
Ниво на бучава 63dB
Тип на машина за сушење кондензациска