GORENJE VC 2421 ECW • MILD
-11%
, ,

GORENJE VC 2421 ECW

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91297

Максимална моќност: 2400 W
Моќ на всисување: 500 W
SoftStart тивко палење на моторот
Број на додатоци: 3/Хепа филтер
Вреќички 3L: Платнена 1/Хартиени 2
Индикатор за полна вреќичка
Телескопска цевка: 90cm/Кабел: 7m

6.699,00 ден 7.499,00 ден

На Залиха!

Максимална моќност на моторот: 2.400 W
Моќ на всисување: 500 W
SoftStart тивко палење на моторот
Број на додатоци: 3
Универзална четка
Волумен на вреќичката: 3 l
Должина на телескопската цевка: 90 cm
Материјал на цевката: Алуминиум
Хепа филтер
Индикатор за полна вреќичка
Хартиени вреќи за прашина: 2
Платнена вреќичка: 1
Намотување на кабелот
Голем досег (кабел црево и цевка): 19 m
Исправено или хоризонтално
Додаток за оставање на цевката
Број на тркала: 4
Гумирани тркалца
За суво чистење
Тип на цевка: Телескопска
Должина на приклучен кабел: 7m
Бучност: 75 dB
Димензии (ШxВxД): 46 × 24 × 30 cm