Правосмукалка GORENJE VC 2221 PSBKR • MILD
, ,

Правосмукалка GORENJE VC 2221 PSBKR

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91292

Моќност:2200W
Капацитет на вреќа:3L
Телескопска цевка
HEPA филтер
Должина на кабел:5m

6.199,00 ден

На Залиха!

Спореди

Правосмукалка
Моќност:2200W
Капацитет на вреќа:3L
Телескопска цевка
HEPA филтер
Должина на кабел:5m


Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Метална телескопска цевка ДА
Индикатор за количина на собрана прашина ДА
Копче за автоматско собирање на кабел ДА
Капацитет на прашина 3L
Моќност 2200W
Должина на кабел 10m
Регулатор за моќност ДА
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина ДА