Правосмукалка рачна GORENJE SVC 216GFW • MILD
, , , ,

Правосмукалка рачна GORENJE SVC 216GFW

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1012226

Gorenje SVC 216 GFW
Вертикална правосмукалка
Боја Бела
2 во 1
Безжична употреба
За суво чистење
Волумен на садот за прашина: 0.5 l

11.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Gorenje SVC 216 GFW
Вертикална правосмукалка
Боја Бела
2 во 1
Безжична употреба
За суво чистење
Волумен на садот за прашина: 0.5 l
1 Хепа филтер
Контролно светло за полнење на батерија
Електрична турбо четка
Додаток за агли
Додаток мала четкичка
Управувачка локација: Контрола на апаратот
Број на тркала: 4
Номинална моќност: 21.6 V
Време на полнење: 6 h
Трајност на батеријата 60 min
Моќност на моторот (max) 162 W


Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Моќност 162W
Заштита HEPA филтер
Индикатор за прашина Да
Воздушен заштитен вентил на мотор Не