GORENJE OP 650 W • MILD
,

GORENJE OP 650 W

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91424

Моќност: 650W

12.999,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Ширина 18cm
Должина 35cm
Висина 30cm
Капацитет 2кг/ч
Ефикасност (макс.) 50%
Погоден за пресување семиња, јаткасти плодови
Моќност 650W