GORENJE MVC 72 FW • MILD
,

GORENJE MVC 72 FW

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

Моќност: 55W
Индикатор-покажувач на прашина
Метален резервоар: 0,4L
Користење со едно полнење на батерија: 14min

2.790,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Моќност 55W
Заштита HEPA филтер
Индикатор за прашина Да
Воздушен заштитен вентил на мотор Не