Вградена плотна GORENJE IT 641 ST • MILD
, ,

Вградена плотна GORENJE IT 641 ST

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91974

Енергетска класа:
Димензии:5,4 х 59,5 х 52cm
Герјни тела: 4 рингли

36.999,00 ден

На Залиха!

Прилагодено поставување
По ваш вкус
Некои поставки може да се прилагодат според вашите преференции. Можете да го прилагодите времетраењето и јачината на звукот. можете да ја прилагодите кујната на вашиот ритам на готвење, без разлика дали сакате да биде гласна и среќна или мирна и тивка.
ChildLock Pro
Безбедноста на прво место
Функцијата ChildLock Pro е направена специјално за семејства со мали деца. Децата оставени без надзор во кујната никогаш не биле побезбедни бидејќи оваа функција за контролно заклучување ги спречува да ја вклучат плочата за готвење или да менуваат какви било параметри. Во понапредните модели, оваа функција може да се активира во поставките, што автоматски ќе ја заклучува плочата секогаш кога ќе се исклучи. Во спротивно, можете да го заклучите со притискање на соодветниот симбол.Автоматско детектирање
Автоматско препознавање на положбата на контејнерот
Веднаш по вклучувањето, ринглата автоматски ја препознава положбата на садот за готвење, по што ја вклучува соодветната зона за готвење, независно или поврзано, во зависност од големината на тенџерето. Сето ова се прави во првите 10 секунди од вклучувањето на плочата за готвење или во кое било наредно време ако функцијата се вклучи рачно.TimeAssist
Контролирано готвење
Тајмерот 3-во-1 е дизајниран да ви помогне да го одредите времето на готвење. Тајмерот го мери времето на готвење и го покажува на чинијата. Одбројувањето до крајот на готвењето може да се постави до 99 минути, а по истекот на поставеното време, ринглата сама ќе се исклучи. Тајмерот за јајца е единствениот што не е поврзан со зоните за готвење, така што по истекот на поставеното време, ќе се огласи сигнал дека поставеното време истече.Функција за бришење
Исклучете ги поставките со едно притискање на копче
Оваа функција е особено корисна кога се готви неколку јадења во исто време. Кога сакате да исклучите која било зона за готвење или AreaFlex со функцијата IqGrill и да поставите тајмер, само притиснете X и ќе завршите. Без бескрајно притискање.
IQ boil
Ниту една капка не излегува од садот
Одличен избор за подготовка на јадења за кои е потребна голема количина на вода, како супи или тестенини. IQboil ќе ја доведе течноста до точка на вриење и потоа ќе ја одржи истата температура.
SoftMelt
Еден, два, чоколадо
Функцијата SoftMelt топи чоколадо или путер на константна температура од 42 ˚C, што создава совршени услови за бавно топење, без горење. Оваа функција може да се користи и за бавно одмрзнување.
Да се ​​потсетиме
Повторно активирајте ги вашите поставки
Оваа функција е исклучително практична во прилики кога случајно ќе ја исклучите плочата за готвење. Во следните 5 секунди, имате можност повторно да ги активирате последните искористени поставки на ринглата, што е особено корисно кога подготвувате повеќе од едно јадење. Потребно е во рок од 5 секунди откако случајно сте ја исклучиле плочката, повторно да ја вклучите и да ја притиснете функцијата StopGo во рок од 5 секунди.


Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Висина 5,4cm
Ширина 59,5cm
Длабочина 52cm
Енергетска класа
Конфигурација на герјни плочи 4 рингли (1x180mm + 1x160mm + 1x180mm + 1x210mm)
Начин на греење Индукционо
Начин на контрола Допир