GORENJE HET 945 XSC • MILD
-14%
, ,

GORENJE HET 945 XSC

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92621

Енергетска класа: A
Димензии:5,5 х 86 х 52cm
Герјни тела: 4 рингли
Интегриран кујнски аспиратор

94.990,00 ден 109.990,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Висина 5,5cm
Ширина 86cm
Длабочина 52cm
Енергетска класа A
Конфигурација на герјни плочи 4 рингли (1x160mm + 1×190/210mm + 1x200mm + 1×190/210mm)
Начин на греење Индукционо
Начин на контрола Допир