GORENJE H50W • MILD
, ,

GORENJE H50W

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93792

Автоматско исклучување за безбедност
LED дисплеј
Ногалки за стаблност

4.990,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Моќност 26W
Димензии 38,7x17x17cm
Должина на кабел 1,5m
Оптимален простор за навлажнување 202