GORENJE H45W • MILD
, ,

GORENJE H45W

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1003894

Автоматско исклучување за безбедност
Ногалки за стаблност
LED дисплеј

2.990,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Моќност 23W
Димензии 35x17x17cm
Должина на кабел 1,5m
Начин на контрола Допир
Оптимален простор за одвлажнување 202