GORENJE H 50 DW • MILD
, ,

GORENJE H 50 DW

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91312

LED дисплеј
Ногалки за стаблност
Јонизатор
Автоматско исклучување за безбедност

5.499,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Капацитет на резервоар за вода 5L
Моќност 25W
Димензии 38x29x15,5cm
Должина на кабел 1m
Начин на контрола Механички