GORENJE FDK 24 DW • MILD
, ,

GORENJE FDK 24 DW

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91403

Моќност: 240W

3.390,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Ширина 31cm
Должина 31cm
Висина 31cm
Број на садови за сушење 5
Моќност 240W