GORENJE ECS6350XC • MILD
-8%
, ,

GORENJE ECS6350XC

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1008329

Eнергетска класа: A
Димензии: 85 х 60 х 60cm
Капацитет на рерната: 71L
Герјни тела: 4 рингли
Број на функции: 11

27.499,00 ден 29.990,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Висина 85cm
Ширина 60cm
Длабочина 60cm
Енгергетска Класа A
Капацитет на Рерна 71L
Конфигурација на герјни плочи 4 рингли (1×120/210mm + 2x145mm + 1x180mm)
Број на функции 11
Начин на контрола Механички копчиња
Тип на отварање на врата Надоле