GORENJE EC 6111 SG • MILD
, ,

GORENJE EC 6111 SG

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91034

Eнергетска класа: A
Димензии: 85 х 60 х 60cm
Капацитет на рерната: 65L
Герјни тела: 4 рингли
Број на функции: 4

21.999,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Висина 85cm
Ширина 60cm
Длабочина 60cm
Енгергетска Класа A
Капацитет на Рерна 65L
Конфигурација на герјни плочи 4 рингли (1x210mm + 1x180mm + 2x145mm)
Број на функции 4
Начин на контрола Механички копчиња
Тип на отварање на врата Надоле