GORENJE E 5121 SH • MILD
, ,

GORENJE E 5121 SH

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91020

Eнергетска класа: A
Димензии: 85 х 60 х 59,4cm
Капацитет на рерната: 68L
Герјни тела: 4 рингли
Број на функции: 6

17.390,00 ден

На Залиха!

 

Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Висина 85cm
Ширина 60cm
Длабочина 59,4cm
Енгергетска Класа A
Капацитет на Рерна 68L
Конфигурација на герјни плочи 4 рингли (2x180mm + 2x145mm)
Број на функции 6
Начин на контрола Механички копчиња
Тип на отварање на врата Надоле