GORENJE DNE 83/GIN • MILD
, ,

GORENJE DNE 83/GIN

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1013624

Енергетска класа:A++
Капацитет:8kg 16 програми
AntiCrease + Inverter PowerDrive технологија
Ниво на бучава:65dB
Димензии:85×60×62,5cm

40.990,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Висина 85cm
Ширина 60cm
Длабочина 62,5cm
Енгергетска Класа A++
Одвод Директен
Безбедност Child Lock
Капацитет 8kg
Програми 16
Дисплеј Индикатор за работниот програм
Времен Режим Опција за одложен почеток
Ниво на бучава 65dB