GORENJE CW AL 24 FBK • MILD
, ,

GORENJE CW AL 24 FBK

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91481

Димензии на садот: 49×12×28,5cm
Не леплива површина
Припрема на храна со многу мало количество на масло
Капацитет: 2,5L

3.450,00 ден

На Залиха!