Вградена рерна GORENJE BO 74 SYW • MILD
, ,

Вградена рерна GORENJE BO 74 SYW

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92641

Енергетска класа: A+
Димензии: 59,5 × 59,7 × 54,7cm
Број на функции: 11

21.499,00 ден

На Залиха!

Gorenje Simplicity Collection 2.1

Енергетска класа: A+

Боја: Бела боја

Боја на рачката: Посебно обработен алуминиум

Материјал на управувачката плоча: Стакло

Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)

Употреблив волумен на рерната: 71 l

Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²

Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува

HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната

Совршен грил (PerfectGrill)

Механичко управување

Облик на копчињата: Push pull копчиња

Механички часовник за исклучување


Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Висина 59,5cm
Ширина 59,7cm
Длабочина 54,7cm
Енергетска Класа A+
Капацитет на рерна 71L
Број на функции 11
Вкупна моќност 3300W
Начин на контрола Механички