GORENJE BM1210BK • MILD
, ,

GORENJE BM1210BK

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

6.490,00 ден

На Залиха!

САД КОЈ СЕ ОТСТРАНУВА ПРЕМАЧКАН СО СЛОЈ КОЈ НЕ СЕ ЛЕПИ
ИЗБОР НА ГОЛЕМИНА НА ЛЕБОТ: 900 – 1.200 G
12 OДНАПРЕД ДЕФИНИРАНИ ПРОГРАМИ
ПРОГРАМА ЗА РАСТЕЊЕ НА ТЕСТОТО
ЗВУЧЕН СИГНАЛ
ФУНКЦИЈА ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ТОПЛИНАТА
ПРОДОЛЖЕНО ПЕЧЕЊЕ И ПО ПРЕКИН НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА
АВТОМАТСКА ПОДГОТОВКА НА ТЕСТО
ПРОГРАМА ЗА ЛЕБ БЕЗ ГЛУТЕН
САД ЗА МЕРЕЊЕ
ЛАЖИЧКА ЗА ДОЗИРАЊЕ
ГУМЕНА ПОДЛОГА НА САДОТ ЗА ПОГОЛЕМА СТАБИЛНОСТ
АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ ЗА ДОПОЛНИТЕЛНА СИГУРНОСТ
КУЌИШТЕ: ПЛАСТИКА + МЕТАЛ
МОЌНОСТ НА ГРЕЈАЧОТ: 800 W
ДОЛЖИНА НА ПРИКЛУЧЕН КАБЕЛ: 1,2 M
ДИМЕНЗИИ (ШXВXД): 26,2 × 27,8 × 42,5 CM
НЕТО ТЕЖИНА НА АПАРАТОТ: 6,1 KG