GORENJE BHP 643 ORAB • MILD
, ,

GORENJE BHP 643 ORAB

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 90972

Моќност: 250W
Модел: 60cm
Црна

13.990,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Ширина 60cm
Должина 31,5cm
Висина 31cm
Моќност 250W
Дијаметар на излез 15cm
Начин на контрола Механички