GORENJE BHP 623 E12BG • MILD
, ,

GORENJE BHP 623 E12BG

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92299

Моќност: 120W
Модел: 60cm
Црна

7.999,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Ширина 60cm
Должина 30,5cm
Висина 17cm
Моќност 120W
Дијаметар на излез 15cm
Начин на контрола Механички