GMB SPK-BT-11 • MILD
,

GMB SPK-BT-11

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92496

Мини безжичен звучник, вградена литиумска батерија
Поврзување: Bluetooth, 3.5mm приклучок, USB
до 2 часа работење со едно полнење

1.798,00 ден

На Залиха!