FUEGO XH 1813 D • MILD
, ,

FUEGO XH 1813 D

FUEGO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 90580

HEPPA филтер
Моќност:40 W

1.999,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд FUEGO
Метална телескопска цевка НЕ
Индикатор за количина на собрана прашина ДА
Копче за автоматско собирање на кабел НЕ
Капацитет на прашина 0,8L
Моќност 40W
Регулатор за моќност НЕ
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина НЕ