Машина за перење FUEGO WMFGTC 701233 • MILD
, ,

Машина за перење FUEGO WMFGTC 701233

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015480

Енергетска класа:А+++
Капацитет:7kg
Вртежи:1200 врт./min
Ниво на бучава: 75dB
Димензии:85×59.5×49.5cm

14.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Машина за перење
Полнење:фронтално
LED дисплеј
Енергетска класа:А+++
Капацитет:7kg
Волумен: 49L
Вртежи:1200 врт./min
Програми:13
Child Lock
Додавање облека
Потрошувачка на електрична енергија (годишно): 174kwh
Потрошувачка на вода (годишно): 10600L
Ниво на бучава: 75dB
Димензии:85×59.5×49.5cm