Парен чистач FUEGO WHL -801 • MILD
, , , ,

Парен чистач FUEGO WHL -801

FUEGO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1012440

Моќност:1500W
Резервоар на вода:550 ml
Чисти и дезинфицира на пареа од 110
степени Должина на кабел:3m
10 фукнции

3.499,00 ден

На Залиха!

Стик правосмукалка на пареа
Моќност:1500W
Резервоар на вода:550 ml
Чисти и дезинфицира на пареа од 110 степени
Должина на кабел:3m
10 фукнции

 

Техничка Спецификација

Бренд FUEGO
Материјал на изработка Високо квалитетна и издржлива пластика
Копче за автоматско собирање на кабел НЕ
Предности Отстранува бактерии, грини, дамки од масло, млеко и кафе
Моќност 1500W
Должина на кабел 3m
Регулатор за ниво на пареа Да
Простор за сметсување на кабелот Да
Димензии 113×27,5×15,2cm
Капацитет на резервоар за вода 550ml