FUEGO STL 001 • MILD
, ,

FUEGO STL 001

FUEGO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 90586

HEPPA филтер
Моќност:600 W
Должина на кабел: 4,5m

1.599,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд FUEGO
Метална телескопска цевка ДА
Индикатор за количина на собрана прашина НЕ
Копче за автоматско собирање на кабел НЕ
Капацитет на прашина 0,5L
Моќност 600W
Должина на кабел 4,5m
Регулатор за моќност НЕ
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина НЕ