, , , ,

Правосмукалка FUEGO SL-585 FA06

FUEGO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1010606

Моќност:600W
Капацитет на сад :0.5L
Телескопска цевка
Должина на кабел: 5m
Ниво на бучава:≤85dB

2.699,00 ден

На Залиха!

Спореди

Правосмукалка
Моќност:600W
Напон:220/240V
Ниво на бучење:≤85dB
Капацитет:0.5L
Должина на кабелот:5m
Мулти-циклонска
Tелескопска цевка


Техничка Спецификација

Бренд FUEGO
Метална телескопска цевка ДА
Индикатор за количина на собрана прашина НЕ
Копче за автоматско собирање на кабел НЕ
Капацитет на прашина 0,5L
Моќност 600W
Должина на кабел 5m
Регулатор за моќност НЕ
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина НЕ