FUEGO OUSF-40 B • MILD
,

FUEGO OUSF-40 B

FUEGO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 90558

Моќност: 40W
3 брзини
Вертикална позиција

2.099,00 ден

На Залиха!