FUEGO KFC-818B • MILD
, ,

FUEGO KFC-818B

FUEGO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1003872

Начин на управување: Механички
Јонизатор, навлажнувач
3 нивоа на работа
10L резервоарсо вода
Димензии: 44x37x81cm

10.999,00 ден

На Залиха!