FUEGO JY-Z 007 • MILD
, ,

FUEGO JY-Z 007

FUEGO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91994

Заштита од прегравање
Kабел од 360 степени
Моќност: 45 W

890,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд FUEGO
Температурни нивоа 6 (160-200oC)
Ширина на плочки 2,5cm
Тип на плочките на пеглата Керамички
Должина на плочките на пеглата 10cm