FAVORIT W-7122 • MILD
, ,

FAVORIT W-7122

FAVORIT
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1004031

Енергетска класа:A+++
Капацитет:7kg
Вртежи:1200 врт./min
Програми:15
Димензии:84,5×59,5x54cm

14.999,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд FAVORIT
Висина 84,5cm
Ширина 59,5cm
Длабочина 54cm
Енгергетска Класа А+++
Вртежи 1200 врт./min
Програми 15
Дисплеј ДА
Сензор за детекција на пренаполнетост ДА
Времен Режим Опција за одложен почеток
Ниво на бучава 78dB