Скара FAVORIT GR-573 • MILD
, , ,

Скара FAVORIT GR-573

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1012035

ЕЛЕКТРИЧНА СКАРА
МОЌНОСТ 2000W
ПРИЛАГОДУВАЧКИ ТЕРМОСТАТ
ОДСТРАНУВАЧКИ ПЛОЧИ

2.899,00 ден

На Залиха!

Спореди

ЕЛЕКТРИЧНА СКАРА
МОЌНОСТ 2000W
ПРИЛАГОДУВАЧКИ ТЕРМОСТАТ
ОДСТРАНУВАЧКИ ПЛОЧИ
ШИРОКА НЕЛЕПЛИВА ПЛОЧА ЗА ГОТВЕЊЕ, СО ОТВОРИ ЗА АБСОБРИРАЊЕ НА ВИШОКОТ ТЕЧНОСТИ И МАСНОТИИ
ГОЛЕМИНА НАПЛОЧА
38 X 24,5 CM

Шифра: 1012035 Категорија: , , ,