Електричен шпорет FAVORIT EC640 WWFT • MILD
, ,

Електричен шпорет FAVORIT EC640 WWFT

FAVORIT
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91498

Eнергетска класа:A
Димензии:85х60х60cm
Капацитет на рерната:72L
Герјни тела: 4 рингли
Број на функции: 6

12.999,00 ден

На Залиха!

– димензии: B/Ш/Д 85cm/60cm/60 cm
– димензии на внатрешност на рерна: B/Ш/Д 35,20cm/45cm/41,30 cm
– капак на шпорет
– плоча со 4 рингли за готвење (1x 145 mm,1x 145mm експрес,1x180mm,1x180mm експрес)
– волумен на рерна : 62 L
– управувачка табла со 6 склопки
– 6 позиции на контролни склопки
– 1 длабока тепсија
– решетка во рерна
– светилка во рерна
– енергетска класа: А
– долен грејач: 1100 W
– горен грејач: 1200 W


Техничка Спецификација

Бренд FAVORIT
Висина 85cm
Ширина 60cm
Длабочина 60cm
Енгергетска Класа A
Капацитет на Рерна 72L
Конфигурација на герјни плочи 4 рингли (1x145mm + 1x145mm(express) + 1x180mm + 1x180mm(express)
Број на функции 6
Начин на контрола Механички копчиња
Тип на отварање на врата Надоле