Електричен шпорет FAVORIT EC 640 WWF • MILD
, ,

Електричен шпорет FAVORIT EC 640 WWF

FAVORIT
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91500

Eнергетска класа:A
Димензии:85х60х60cm
Капацитет на рерната:65L
Герјни тела: 4 рингли
Број на функции: 6

13.990,00 ден

На Залиха!

Спореди

Димензии: В/Ш/Д 85cm/60cm/60cm
Димензии на внатрешност на рерна: В/Ш/Д 35,2x45x41,3cm
Капак на шпорет
Плоча со 4 рингли за готвење (1x145mm, 1x145mm експрес, 1x180mm, 1x180mm експрес)
3Д бел панел
Волумен на рерна: 56 L
Управувачка табла со 6 склопки
6 позиции на контролни склопки
Вентилатор
2 длабоки тепсии за рерна
Решетка во рерна
Светилка во рерна
Енергетска класа: А
Долен грејач: 1100 W
Горен грејач: 1200 W


Техничка Спецификација

Бренд FAVORIT
Висина 85cm
Ширина 60cm
Длабочина 60cm
Енгергетска Класа A
Капацитет на Рерна 65L
Конфигурација на герјни плочи 4 рингли (1x145mm + 1x145mm(express) + 1x180mm + 1x180mm(express)
Број на функции 6
Начин на контрола Механички копчиња
Тип на отварање на врата Надоле