-19%
, ,

FAVORIT E60-A22 X

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/59,8/59,8
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ 13 СЕТА САДОВИ
ПРОГРАМИ 7
ТРЕТА ПОЛИЦА √
ЛЕД ДИСПЛЕЈ √

17.499,00 ден 21.499,00 ден

На Залиха!

ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/59,8/59,8
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ 13 СЕТА САДОВИ
ПРОГРАМИ 7
ТРЕТА ПОЛИЦА √
ЛЕД ДИСПЛЕЈ √
БРЗ ПРОГРАМ 30 МИН. НА 40 °C
КОПЧЕ ЗА ПОЛОВИЧНО (1/2) ПОЛНЕЊЕ √
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A ++
КЛАСА НА СУШЕЊЕ A
БУЧАВОСТ ПРИ РАБОТА 57 DB
ОДЛОЖЕН СТАРТ 1, 2, 3…..24 ЧАСА
ЕДЕН ЦИКЛУС 4,5 Л ДО 9 Л ВОДА СООДВЕТНО НА ПРОГРАМАТА
ТРАЕЊЕ НА ПРОГРАМА (ECO ПРОГРАМА) 171 МИН
ЕНЕРГЕТСКА ПОТРОШУВАЧКА (ECO ПРОГРАМА) 0,91 KWH
ЕНЕРГЕТСКА ПОТРОШУВАЧКА (ГОДИШНО) 270 KWH
ЗАШТИТА ОД ПОПЛАВА √
ЗАШТИТА НА ГРЕАЧОТ √
БОЈА Inox
СКРИЕН ГРЕАЧ √
МЕТАЛЕН ФИЛТЕР √
ON/OFF КОПЧЕ √
START/PAUSE КОПЧЕ √
ИНДИКАТОР ЗА КРАЈ НА ПРОГРАМАТА √
ИНДИКАТОРИ ЗА ФУНКЦИЈАТА МИЕЊЕ/СУШЕЊЕ √
ИНДИКАТОР ЗА НЕДОСТАТОК НА СОЛ √
ИНДИКАТОР ЗА НЕДОСТАТОК НА СЈАЈ √
ДЕТСКА ЗАШТИТА √
ПОСЕБНА ОПЦИЈА ЗА МИЕЊЕ СО ТАБЛЕТИ √
ОПЦИИ ЗА ЕКСТРА ХИГИЕНА; ЕКСТРА ПЛАВЕЊЕ; ЕКСТРА СУШЕЊЕ √