FAVORIT W-7122 BLDC • MILD
, ,

FAVORIT W-7122 BLDC

FAVORIT
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1010763

Енергетска класа:A+++
Капацитет:7kg
Вртежи:1200 врт./min
Програми:15
Димензии:84,5×60,5×54,1cm

18.999,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд FAVORIT
Висина 84,5cm
Ширина 60,5cm
Длабочина 54,1cm
Енгергетска Класа А+++
Вртежи 1200 врт./min
Програми 15
Дисплеј ДА
Времен Режим Опција за одложен почеток
Ниво на бучава 74dB