FAVORIT 18000 BTU INVERTER WIFI • MILD
, ,

FAVORIT 18000 BTU INVERTER WIFI

FAVORIT
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93850

Eнергетска класа на ладење: A++
Eнергетска класа на греење: А+
Тип на Фреон:R32
Јонизатор
WI-FI контрола

39.999,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд FAVORIT
Димензии на надворешна единица 64,2cm Х 90,9cm Х 36,4cm
Димензии на внатрешна единица 32,3cm Х 105,3cm Х 23,3cm
Работна температура на за ладење +15 до +46C0
Работна температура на за греење -15 до +24C0
Eнергетска класа на ладење A++
Eнергетска класа на греење A+
Влезна моќност за ладење 2300W
Влезна моќност за греење 1800W
I FEEL функција Да
Одложен режим на работа Да
Начин на контрола Wi-Fi + Далечински Управувач
Филтер за прашина Да