FANTOM KL 1000-S • MILD
, ,

FANTOM KL 1000-S

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1008326

HEPPA филтер
Моќност:2400 W
Должина на кабел: 4,5m

4.290,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд FANTOM
Метална телескопска цевка ДА
Индикатор за количина на собрана прашина НЕ
Копче за автоматско собирање на кабел НЕ
Капацитет на прашина 2L
Моќност 1700W
Должина на кабел 4,5m
Регулатор за моќност НЕ
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина НЕ