FANTOM DU 2750 • MILD
, ,

FANTOM DU 2750

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92135

HEPPA филтер
Моќност:850 W
Должина на кабел: 4,5m

6.499,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд FANTOM
Метална телескопска цевка ДА
Индикатор за количина на собрана прашина ДА
Копче за автоматско собирање на кабел НЕ
Капацитет на прашина 7L
Моќност 850W
Должина на кабел 4,5m
Регулатор за моќност НЕ
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина НЕ