FANTOM C1012 • MILD
, ,

FANTOM C1012

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1004021

HEPPA филтер
Должина на кабел: 5m
Опција за приклучување во автомобил

1.999,00 ден

На Залиха!

Бренд FANTOM Метална телескопска цевка НЕ Индикатор за количина на собрана прашина ДА Капацитет на прашина 1L Должина на кабел 5m Регулатор за моќност ДА Тип на Филтер HEPPA Променлива кеса за прашина НЕ