FABBYGO FBY-812 • MILD
, ,

FABBYGO FBY-812

FABBYGO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1008320

HEPPA филтер
Моќност:600 W
Должина на кабел: 5m

2.199,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд FABBYGO
Метална телескопска цевка ДА
Индикатор за количина на собрана прашина ДА
Копче за автоматско собирање на кабел НЕ
Капацитет на прашина 1,2L
Моќност 600W
Должина на кабел 6m
Регулатор за моќност ДА
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина НЕ