FABBYGO FBY-157 • MILD
, ,

FABBYGO FBY-157

FABBYGO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1007320

HEPPA филтер
Моќност:1800 W
Должина на кабел: 5m

3.599,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд FABBYGO
Метална телескопска цевка ДА
Индикатор за количина на собрана прашина ДА
Копче за автоматско собирање на кабел ДА
Капацитет на прашина 2L
Моќност 1800W
Должина на кабел 5m
Регулатор за моќност ДА
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина НЕ