Electrolux KOF3C70X • MILD
, ,

Electrolux KOF3C70X

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

18.999,00 ден

На Залиха!

Вградна фурна Surround Cook 600 серија
Инокс
Pop In/Out копчиња на вовлекување
ЛЦД Дисплеј
Каталитичко самочистење
Капацитет 72л
RING Вентилатор во фурна
Рамномерно распоредување на топол воздух во фурната
Меко затворање на вратата Velvet closing
Врата со двојно стакло
Тајмер со 5 сетирања
8 функции на рерната
Пица мод
Печење на три нивоа
Turbo Grill
Вклучени две тави + решетка
Инокс кој не остава отпечатоци
Звучна сигнализација за траење на програмата
Енергетска класа А
Димензии 594 x 568 x 594 мм