ELECTROLUX EMM21000W • MILD
,

ELECTROLUX EMM21000W

Electrolux
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006763

Димензии:28,7х48,5х42,2cm
Капацитет на рерната:21L
5 нивоа на моќност
Стаклен сад за вртење на храната 24,5cm

7.599,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд ELECTROLUX
Висина 28,7cm
Ширина 48,5cm
Длабочина 42,2cm
Енгергетска Класа A
Програма за скара Да
Звучен сигнал за крај Да
Излезна моќност 800W
Начин на контрола Механички