DINAMIC вертикален 2000w • MILD
, ,

DINAMIC вертикален 2000w

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006127

Вертикален Калорифер
Термостат за автоматско исклучвање

1.399,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд DYNAMIC
Моќност 2000W
Заштита Метална мрежа за заштита
Индикатор за топлина 2 нивоа на греење (1000 и 2000W
Максимален простор за загревање 24m2