DAIKIN FTXF50D/RXF50D • MILD
, ,

DAIKIN FTXF50D/RXF50D

DAIKIN
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1010736

Ниво на бучава: 43dB
Eнергетска класа на ладење: A++
Eнергетска класа на греење: А+
Тип на Фреон:R32
Јонизатор
Филтер за прашина

67.999,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд DAIKIN
Димензии на надворешна единица 73,5cm Х 82,5cm Х 30cm
Димензии на внатрешна единица 29,5cm Х 99cm Х 26,3cm
Eнергетска класа на ладење A++
Eнергетска класа на греење A+
Влезна моќност за ладење 1500W
Влезна моќност за греење 1620W
I FEEL функција Не
Одложен режим на работа Да
Начин на контрола Далечински Управувач
Препорачана површина до 60m2
Филтер за прашина Да