DAIKIN FTXB35C/FRXB35C • MILD
, ,

DAIKIN FTXB35C/FRXB35C

DAIKIN
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92685

Eнергетска класа на ладење: A+
Eнергетска класа на греење: А+
Тип на Фреон:R410A
Јонизатор
Филтер за прашина

44.999,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд DAIKIN
Димензии на надворешна единица 55cm Х 66cm Х 27,5cm
Димензии на внатрешна единица 28cm Х 77cm Х 21cm
Eнергетска класа на ладење A+
Eнергетска класа на греење A+
Влезна моќност за ладење 1300W
Влезна моќност за греење 1290W
Одложен режим на работа Да
Препорачана површина до 35m2
Начин на контрола Далечински Управувач
Филтер за прашина Да