COMMO COMPACT • MILD
, ,

COMMO COMPACT

ALFAPLAM
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91910

Моќност: 15КW
Димензии на производот: 59x108x70cm

94.999,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд ALFA PLAM
Моќност 18W
Загревање на површина ~90m2
Процент на искористеност 86%
Гориво Пелети