COMMO BIEGE 15 • MILD
, ,

COMMO BIEGE 15

ALFAPLAM
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91906

Моќност: 15КW
Димензии на производот: 57x101x53cm

84.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Техничка Спецификација

Бренд ALFA PLAM
Моќност 15КW
Загревање на површина ~90m2
Процент на искористеност 93%
Гориво Пелети